Začátkem týdne jsem si v rámci nastolení duševní pohody naordinovala „holčičí den“ s kamarádkou Martinou. Jestli vás hned napadne, že jsme šly na vlasy, nehty, kafíčka a nákupy oblečení, tak vás musím vyvést z omylu. Kávičky sice nějaké byly, ale náš den byl hlavně o focení a objevování nových míst. Jedním z nich byl i dům SmetanaQ, konkrétně tedy deelive design store, který najdete hned v prvním podlaží tohoto domu na Smetanově nábřeží, jež je celý zasvěcen umění a designu.

 

 

Prodejní galerie deelive design store nabízí exkluzivní výběr interiérových doplňků, skla, hraček, knih, ale také šperků, módních doplňků, oblečení a dokonce i kosmetiky od českých designérů. „Každý produkt je zde hýčkán jako umělecké dílo a s péčí a láskou je prodáván.“ To můžu potvrdit, protože jsem neodolala a koupila porcelánovou servírovací misku ve tvaru lastury od Daniela Piršče a pán z deelive mi ji balil a prodával opravdu s láskou, jinak to říct nejde. 🙂

 

 

Od Piršče se mi tam líbilo snad všechno a zaujaly mě také drobné šperky od Hany Polívkové a skleněné vázy v pastelových barvách od studia Dechem.

 

 

Prostor nákupní galerie deelive je zážitkem sám o sobě a určitě doporučuji zajít se tam alespoň podívat. Můžete to spojit třeba s návštěvou galerie v nejvyšším podlaží anebo zajít do stylové kavárny, která je také součástí SmetanaQ.

 

 

♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *