Už je to pár týdnů, co jsem na LuxuryBags.cz ulovila tento nadčasový pásek Gucci a konečně se tento fešák dostal i na fotky. 🙂 Vzala jsem ho totiž sebou na Moravu, kde jsme díky krásnému počasí jeli mimo jiné do Milotic do zámeckých zahrad.

Po nějakém hezkém pásku jsem pokukovala už delší dobu, ale nic zajímavého jsem nenašla. Řetězce mě nezaujaly, ale na to, abych si koupila pásek v Pařížské, prostě nemám a navíc po tom vlastně ani nijak netoužím. Připadá mi to jako mrhání penězi, přestože se mi ty věci samozřejmě líbí. Ráda si připlatím za kvalitu a originalitu, ale v rámci svých možností.  A nejlepší je recyklovat! Občas proto sleduju nabídku v bazarech s luxusním zbožím, jako jsou třeba Luxury Bags, Luxuryphile, 5. avenue nebo Skříň. No a tak jsem nedávno objevila tento pásek Gucci za zlomek ceny, přestože je v super stavu. Jeho cenu dost snížil fakt, že předchozí majitelka do něj nechala chytře a naštěstí profesionálně přidat dírky, které se mi ovšem velmi hodí, protože pásek díky tomu můžu nosit jak přes boky, tak okolo pasu. Prostě pro mě ideální. 🙂

 

Poslední dobou mě baví ženštější oblečení než dříve, víc nosím šaty a oblíbila jsem si platformy a výraznější šperky. Asi to souvisí i s tím, že děti už jsou větší a já už nemusím tolik hledět na praktičnost svého oblečení a doplňků. A velkým důkazem toho jsou košilové šaty, které mám v tomto outfitu na sobě. Jsou totiž BÍLÉ! Něco takového dřív nebylo možné. Když totiž nosíte v náruči patnáctikilové dítě a druhé dítě běhá okolo s nanukem, tak je bílé oblečení sakra odvaha. O podpatcích a kruzích do uší ani nemluvím. Kdo si někdy zvrtnul nohu, když běžel za děckem nebo zažil náušnici vytrhnutou z ucha rozčileným potomkem, ten ví… 🙂 Šaty jsou ze Sustainable choice řady Lindex a dají se nosit jak samotné, tak k džínům jako dlouhá košile. Takže i když není úplně horko. Jsou trochu průsvitné, tak vypadají dobře s kontrastní braletkou.

Na nohou mám úžasně pohodlné boty Toni Pons z butiku Salamander. Zamilovala jsem se do nich na první pohled na tiskovce, kterou Salamander pořádal pro blogery a novináře a slovo dalo slovo a byly moje… 🙂 Mají je tam v tolika variantách, že jsem tam strávila hodinu vybíráním. Mají nižší slaměnou platformu, což je pro moji výšku akorát. Nenápadně prodlouží nohy a jsou zároveň pohodlné.

No a už pomalu zpracovávám další outfit post, tentokrát s ručně vyráběnými věcmi, které jsem koupila na Festivalu Mini!

Šaty Lindex (Sustainable choice)

Džíny H&M

Pásek Gucci (LuxuryBags.cz)

Bralette Antigel (Oxalis dessous)

Boty Toni Pons (Salamander)

Kabelka Versace Jeans

Sluneční brýle Ray Ban

Náušnice C&A

♥♥♥

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *