Nepatřím k lidem, kteří se bezhlavě řítí do nejnovějších trendů, a i proto jsem dlouho odolávala koupi nějaké slaměné či proutěné kabelky. Většinou mě neláká vlastnit něco, co nosí půlka planety, ale přiznám se, že občas neodolám. 🙂 Některé slaměné tašky jsou opravdu nádherné, nicméně žádnou jsem zatím nekoupila. Ale když jsem na Instagramu Wild Moon náhodou našla tento slaměný batoh, tep se mi zvedl na dvojnásobek a když jsem ještě zjistila, že je ručně dělaný, hned jsem si ho rezervovala na Festival Mini, kde měla značka zanedlouho vystavovat. Byla to láska na první pohled.

Na festival Mini jsem vyrazila s tím, že tam nebudu nakupovat nic jiného než ten batůžek. Prostě „na čumendu“. Děti mají spoustu oblečení i hraček a já radši ani nemluvím… Přesto jsem nakonec neodolala, a koupila dětem krásnou knížku, kterou tady na blogu brzy uvidíte a taky pro sebe ještě šaty od TAK i TAK.KIDS. Nemohla jsem je tam nechat, přestože to vůbec není můj styl. Hned jsem si jich na věšáku mezi desítkami dalších všimla. Už z dálky na mě volaly. 🙂 Když se za ně ještě přimluvila kamarádka Martina, která šla na Mini se mnou, byla ruka v rukávě. Nebo spíš šaty ve slaměném batohu. Radši už jsem se tam pak moc nezdržovala, protože měli spoustu šatiček i na Viku a jak už jsem psala, slíbila jsem si, že odolám. Teď si říkám, že jsem jí nějaké vzít mohla, přestože má šatů fakt hodně. Tyhle jsou totiž opravdu stylové, kvalitní a moc pohodlné. Dostala jsem k nim ještě několik různobarevných šňůrkových pásků, ale stejně se mi nejvíc líbí nosit je jen tak. Možná pásky někdy zapletu a udělám z nich jeden.

Z festivalu Mini jsem také natočila vlog na svůj YouTube, tak mrkněte, bylo tam hodně zajímavých značek!

K tomuto outfitu jsem nazula milované boty Perky na jutové platformě. Jsou originální, pohodlné, z přírodních materiálů a navíc jejich koupí zasadíte prostřednictvím organizace Trees for the Future strom. Miluju je. 🙂

 

Slaměný batoh Olliella (prodává Wild Moon)

Šaty a pásky TAK i TAK.KIDS

Boty Perky shoes (prodává Topshelf)

Náramek s křišťálem Pretty Precious by Pavla

Prstýnky Lucky Team Czech Republic

♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *