Jsem stále s dětmi na jižní Moravě u rodičů a užíváme prázdniny. Jelikož moji rodiče pracují, nemám tady takové lehárko, jak by se mohlo zdát. 🙂 Ale stejně se mi podařilo s kamarádkou Evou naplánovat pár blogerských výletů za fotkami. A tak tady pro vás mám další outfit. Mám i spoustu materiálu na vlog, jen je trochu nestíhám zpracovat… Ale snad už brzy! 😉 Nevydala jsem video už skoro měsíc! Po prázdninách ale zase najedu na pravidelnost, slibuju!

No ale zpátky k outfitu. Jak už jsem psala, mám tady kamarádku Evu z blogu Glamazon a ta mi z Londýna přivezla dárek – rozkošné puntíkované šaty. Měla jsem obrovskou radost, protože mi parádně sedly a navíc po takových jsem dlouho koukala. Mám tento styl, připomínající devadesátky, ráda. A vzhledem k tomu, že jsme sem původně jeli na týden a nakonec zůstáváme tři, docela se mi šaty navíc i hodily. Moc věcí jsem si totiž nesbalila. 🙂

K šatům by se více hodily mé plátěné tenisky Perky na vysoké jutové platformě, ty však zůstaly doma… 🙂 A tak jsem k nim nazula oblíbené sandále Birkenstock, které mám už roky a místo kabelky vzala slaměný batoh. Pak už jen květinové brýle a může se jít na výlet!

Abych byla ale úplně upřímná, většinu času tu trávím ve starých kraťasech a obyčejném triku…;))))

 

Šaty PRIMARK

Slaměný batoh (prodává Wild Moon)

Boty Birkenstock

Sluneční brýle Dolce & Gabbana

♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *