Nedávno jsem do světa vypustila svůj první e-book a první reakce na jeho obsah mě natolik potěšily, že přemýšlím o jeho rozšíření a možná i o tisku klasické varianty knihy.

Kdo mě sleduje na sociálních sítích, ten už možná o mém projektu Zákon přitažlivosti pro děti ví. Mám hlavu plnou nápadů a už se moc těším, až přijde čas na jejich realizaci. Chtěla bych tvořit především pro děti, ale první vlaštovka je paradoxně pro rodiče. Myslím totiž, že tento e-book zdarma pomůže dospělým naladit se na můj další obsah, který pak třeba předají i právě svým dětem.

Záměrem této e-knihy bylo předání vlastního poznání. Tak jako spousta dalších lidí, kteří v životě řešili pořád dokola ty samé nepříjemnosti, i já jsem si před lety koupila knihu Tajemství, která mi tehdy totálně obrátila pohled na život. Přestože mě myšlenky knihy naprosto pohltily, praxe už tak jednoduchá nebyla. Musela jsem ujít ještě velký kus cesty, abych pochopila, proč na mě zákon přitažlivosti ve většině případů nefunguje tak, jak bych si představovala.

Po letech práce na osobním rozvoji jsem přišla na to, že problém tkví v tom, že jsme se o tomto mocném zákonu dozvěděli až jako dospělí. Naše podvědomí už je plné negativních programů z dětství, které nové informace doslova blokují. Přestože se naše vědomí nadšeně otevírá novým informacím, naše podvědomí už je naprogramováno jinak.

Důvodem, proč většině lidí zákon přitažlivosti „nefunguje“, jsou právě tyto programy, které mimochodem dál předáváme svým dětem. Proto je pro mě naprosto stěžejní svůj projekt zaměřený na zákon přitažlivosti s dětmi začít právě sdílením tohoto poznání.

Děti nám denně ukazují, co si v sobě musíme vyřešit. Jsou naší nejpřesnější mapou, věrným odrazem. Můj e-book vám pomůže porozumět zrcadlení a odhalit bloky, které vám nedovolí užívat si život naplno a přitahovat k sobě věci, po kterých toužíte. Posvítíme si také na to, jak s nalezenými bloky dál pracovat.

Děti nám zrcadlí naše negativní programy a když budeme vnímaví a ochotní přijmout změnu, pomohou nám je vytáhnout na světlo a pěkně si na ně posvítit. Už je nebudeme předávat dalším generacím a můžeme se od sebe navzájem s porozuměním a láskou učit.

E-book si můžete zdarma stáhnout TADY. Budu nesmírně vděčná za vaši případnou zpětnou vazbu.

Mějte krásné léto!

Ivuš♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *